Onze website werd gerenoveerd

Daarbij konden we helaas de accounts van onze klanten niet meenemen.
We hopen dat u opnieuw een account aanmaakt.

Hebt u een EPO-cadeaubon?

Mail ons en wij zorgen dat die ook op de nieuwe website te gebruiken is.

Boekenportaal Er zijn 98 producten

per pagina
Toont 6 - 10 van de 98 items
 • Meijer

  Met behulp van dit boek en de bijbehorende audio online leert u, zelfstandig of onder begeleiding van een docent, de basisregels voor de uitspraak van de Zweedse taal.

  26,00 €
 • Over praktijktesten, mystery shopping en discriminatie
  Verhaeghe

  Veel mensen worden benadeeld als ze een job of een woning zoeken, uitgaan of gewoon over straat wandelen. Dit boek gaat na hoe dat komt en stelt concrete maatregelen voor, van mystery shopping tot praktijktesten, anoniem solliciteren en zelfregulering.

  20,00 €
 • Filosofische en praktische aforismen
  Taleb

  Speelse, oneerbiedige, geestige en wijze aforismen die draaien rond Talebs belangrijkste ideeën over hoe we omgaan, en zouden moeten omgaan, met wat we niet weten.

  14,95 €
 • Trollope

  Na de dood van de bisschop van Barchester ontbrandt een strijd over zijn opvolging. Trollope stelt met veel ironie de misstanden in de anglicaanse kerk aan de orde. Tegelijkertijd neemt hij stelling tegen de groeiende invloed van de landelijke pers, die de profiteurs  van deze misstanden graag aan het kruis nagelt.

  29,95 €
 • Roquebert

  Michel Roquebert reconstrueert met ongeëvenaarde nauwgezetheid de kathaarse gemeenschap, haar geschiedenis en de geschiedenis van haar onderdrukking, uitsluitend gebaseerd op de bronnen uit die tijd

  39,50 €
Toont 6 - 10 van de 98 items