basisonderwijs Er zijn 140 producten

per pagina
Toont 106 - 110 van de 140 items
 • Strategieën die werken op de basisschool
  Lane , Bruhn, Crnobori, Menzies

  Omvangrijk naslagwerk dat leerkrachten basisonderwijs de nodige handvatten geeft om problematisch gedrag in de klas te voorkomen en effectief te reageren als er toch problemen ontstaan.

  26,00 €
 • Training voor reactief agressieve kinderen
  Larson , Lochman

  Theoretisch inzicht en praktische handvatten bieden begeleiders en leerkrachten aanknopingspunten voor een preventieve en curatieve aanpak van kinderen bij wie boosheid zo overheerst dat hun gedrag verstorend is voor de klas en voor henzelf.

  26,00 €
 • Methodiek voor pedagogische begeleiding in de kinderopvang en in het basisonderwijs
  Zwiep

  Een theoretische visie op seksualiteit en een kader voor gemiddeld seksueel gedrag van jonge kinderen (0-13 jaar). Maar ook een praktisch boek, met handvatten om als professionele opvoeder de seksuele ontwikkeling positief te begeleiden.

  17,00 €
 • Jeugdliteratuur op school
  Mooren, Ghonem , van Koeven, Kurvers , Verschuren (red.)

  Dit boek helpt aanstaande leraren de expertise te ontwikkelen om voor en met kinderen in verschillende ontwikkelingsfasen interessante boeken te selecteren en jeugdliteratuur te verbinden met alle vakken.

  50,95 €
 • de Vaan, Marell

  Dit boek biedt (aankomende) leraren handreikingen om kinderen aan het werk te zetten met concrete materialen en organismen, binnen en buiten de klas.

  38,50 €
Toont 106 - 110 van de 140 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten