basisonderwijs Er zijn 138 producten

per pagina
Toont 101 - 105 van de 138 items
 • Gevarieerde wiskundige activiteiten
  Lit , Buter, Oonk , Keijzer

  Maak het reken- en wiskundeonderwijs actiever, dynamischer en efficiënter met creatieve activiteiten. Bedoeld voor de basisschool en de onderbouw van het secundair onderwijs.

  26,95 €
 • Alledaagse begeleiding binnen een schoolbreed beleid
  van der Pluijm, Grevelt

  Een praktisch handboek dat helpt bij het omgaan met een echtscheiding op school. Met relevante informatie over echtscheiding en een helder stappenplan voor het implementeren én uitvoeren van een schoolbreed beleid voor echtscheiding.

  26,00 €
 • Uitleg, tips en opdrachten voor kinderen, leerkrachten en ouders
  Verdoes

  Beelddenken komt veel voor, ook in combinatie met dyslexie en andere stoornissen. Dit boek geeft kinderen, leerkrachten en ouders inzicht en oefeningen en tips om kinderen meer zelfvertrouwen te geven.

  29,00 €
 • Strategieën die werken op de basisschool
  Lane , Bruhn, Crnobori, Menzies

  Omvangrijk naslagwerk dat leerkrachten basisonderwijs de nodige handvatten geeft om problematisch gedrag in de klas te voorkomen en effectief te reageren als er toch problemen ontstaan.

  26,00 €
 • Training voor reactief agressieve kinderen
  Larson , Lochman

  Theoretisch inzicht en praktische handvatten bieden begeleiders en leerkrachten aanknopingspunten voor een preventieve en curatieve aanpak van kinderen bij wie boosheid zo overheerst dat hun gedrag verstorend is voor de klas en voor henzelf.

  26,00 €
Toont 101 - 105 van de 138 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten