onderwijs algemeen Er zijn 109 producten

per pagina
Toont 71 - 75 van de 109 items
 • Ideeën om beelddenkers bij je les te houden
  Verdoes

  Deze uitgave neemt je, aan de hand van talloze voorbeelden, mee in de wereld van het beelddenken en reikt manieren van lesgeven aan waardoor het werken met de beelddenkers in de klas een feestje wordt.

  24,00 €
 • Althuizen , de Boer, van Kordelaar

  Vanuit eigen ervaring beschrijven de auteurs een andere kijk op hoogbegaafdheid. Over belangrijke thema's zoals intelligentie, gedrag, prikkelverwerking, onderwijs, een andere kijk op onderzoek en tests en de stand van zaken van de wetenschap.

  21,00 €
 • School en ouders in het vo en mbo
  Lusse, Diender

  Hoe geef je vorm aan ouderbetrokkenheid in het secundair onderwijs en zorg je daarbij voor de balans tussen de regie van de leerling en de steun van de ouders?

  25,00 €
 • Lessen uit de wetenschap
  Jurrius, Torringa

  Dit boek laat zien hoe ouders, professionals en kinderen zelf, een belangrijke rol kunnen spelen in de ontwikkeling naar een meer betrokken maatschappij.

  21,00 €
 • Onderzoek naar het functioneren van jongens met gedragsproblemen in het voortgezet speciaal onderwijs (Horizon-reeks)
  Simon, Koomen

  Een goede relatie leraar-leerling kan het verschil maken voor risico- of zorgleerlingen. In dit boek wordt op basis van praktijkgericht onderzoek nagegaan of dit ook geldt voor jongens met gedragsproblemen in het Voortgezet Speciaal Onderwijs (Cluster 4).

  16,00 €
Toont 71 - 75 van de 109 items