noord-zuid Er zijn 21 producten

per pagina
Toont 11 - 15 van de 21 items
 • Hoe mensen en wezenlijke waarden ongemerkt uit het zicht verdwijnen

  Een wake up call, een oproep tot ondersteuning van organisaties en initiatieven van mensen die bijdragen aan een wereld die duurzaam en toekomstbestendig is. Een waardenvolle wereld waarin iedereen meetelt en die niemand achterlaat.

  17,95 €
 • Vankrunkelsven

  Het vijfde boek over de interafhankelijkheid Brazilië-Europa-China. In de vorm van 'flitsen' presenteert de auteur moeilijke thema's over internationale voedselafhankelijkheid en de razendsnelle veranderingen in de landbouwwereld.

  17,00 €
 • Ivania Brooks Torres 1973 - 2006
  den Blanken, Keune

  Ivania Brooks Torres (Nicaragua) werd 33 jaar oud. Met haar dood kwam een einde aan een voortdurende strijd om bestaansmiddelen voor haar en haar vijf kinderen.

  20,00 €
 • Habets, Goudemans

  In dit boek nemen 14 filosofen, economen, wetenschappers en veldwerkers de lezer mee naar de ondoorzichtige wereld van de voedselparadox, waarin sprake is van zowel grootschalige honger als meer dan genoeg voedsel voor zelfs een groeiende wereldbevolking.

  14,95 €
 • Custers

  In dit prima staaltje onderzoeksjournalistiek duikt de auteur in de wereld van de mijnbusiness in Afrika. Het levert een ongemakkelijk verhaal op over een economie die geen ontwikkeling brengt maar parasiteert.

  21,50 €
Toont 11 - 15 van de 21 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten