romans Er zijn 156 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 156 items
 • Gombrowicz

  Een van de grootste Poolse schrijvers van de 20ste eeuw, verzameld in een dundrukeditie van bijna 1000 pagina’s in een gebonden en gelimiteerde oplage van 511 genummerde exemplaren in de veelgeprezen vertaling van Paul Beers.

  49,50 €
 • Autobiografie van een katholieke Berbervrouw
  Mansour Amrouche

  De indrukwekkende autobiografie van de Algerijnse Fadhma Aïth Mansour Amrouche (1882-1967), een Kabylische vrouw en moeder van acht kinderen, onder wie de Franse auteur Jean Amrouche en de schrijfster en zangeres Taos Amrouche.

  19,95 €
 • Trollope

  Na de dood van de bisschop van Barchester ontbrandt een strijd over zijn opvolging. Trollope stelt met veel ironie de misstanden in de anglicaanse kerk aan de orde. Tegelijkertijd neemt hij stelling tegen de groeiende invloed van de landelijke pers, die de profiteurs  van deze misstanden graag aan het kruis nagelt.

  29,95 €
 • Atılgan

  De excentrieke Zebercet houdt een familiehotel draaiende in een kleine provincieplaats. Het hotel heeft betere tijden gekend, gasten zijn schaars, de dagen monotoon en zijn enige gezelschap zijn de werkster en de kat.

  19,95 €
 • De Landtsheer

  Een verhaal dat zich afspeelt in 1953, het grote rampjaar met de watersnood in Nederland en België én het jaar van de grote veranderingen in het lichaam en de geest van de elfjarige Marie.

  17,95 €
Toont 1 - 5 van de 156 items