Klein levensABC View larger

Klein levensABC

9789088507380

Verkrijgbaar

Dit boek wil inspireren, uitnodigen tot dialoog en aan het denken zetten, en leren hoe je regisseur blijft van voelen, denken en handelen, ook in moeilijke omstandigheden.

More details

21,00 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij SWP
Year 2017
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 176p.

More info

In mijn psychotherapiepraktijk ontmoet ik veel mensen. Mijn cliënten leren mij dat veranderen mogelijk is en dat je niet vast hoeft te zitten in oude patronen die mogelijk functioneel waren in je jeugd, maar nu in het volwassen leven niet meer voldoen.
Ik leer hoe ik regisseur blijf van mijn voelen, denken en handelen, ook onder moeilijke omstandigheden. Ik leer om in verbinding met anderen te luisteren naar de behoeften van mijn lichaam, mijn geest en mijn ziel en daar vervolgens iets mee te doen.

Mijn verhaal in 99 onderwerpen: aandacht, crisis, dankbaarheid, dromen, jaloezie, kiezen, lachen, troost, vergeving, zin
Elke dag leer ik iets over het talent dat Leven heet. Het Klein levensABC is ontstaan vanuit de wens om dat talent door te geven.

Met dit boek wil ik de lezer inspireren, uitnodigen tot dialoog en aan het denken zetten, net zoals Socrates dat deed, 2500 jaar geleden op de markt van Athene.