Angst beheersen met mindfulness View larger

Angst beheersen met mindfulness

Hoe aandacht en compassie je kunnen bevrijden van angst en paniek

9789057124259

Verkrijgbaar

Dit praktische en toegankelijke boek is bedoeld voor iedereen die minder te lijden wil hebben onder angst, stress, piekeren, fobieën of paniek. Het biedt oefeningen voor meditatie, acceptatie, stressvermindering en ontspanning gebaseerd op mindfulness.

More details

24,99 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Year 2014
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 214p.

More info

Dit boek verscheen eerder onder de titel Angst beheersen met aandacht – tweede editie.

Met een voorwoord van Jon Kabat-Zinn

Dit praktische en toegankelijke boek is bedoeld voor iedereen die minder te lijden wil hebben onder angst, stress, piekeren, fobieën of paniek. Het biedt een programma waarmee je je angst- en paniekgevoelens onder controle krijgt, rust en kalmte vindt, en bewust het hier en nu kunt beleven zonder direct te oordelen.

De oefeningen voor meditatie, acceptatie, stressvermindering en ontspanning zijn gebaseerd op mindfulness. Het idee is dat je je angstgevoelens niet zozeer uitschakelt, maar ermee vertrouwd raakt door je ervan bewust te worden. De oefeningen zijn gemakkelijk te leren en kunnen onderdeel zijn van andere therapieën, zoals cognitieve gedragstherapie.

Angst beheersen met mindfulness geeft effectieve aanwijzingen om de balans in je leven te herstellen. Of je nu met grote of kleine angsten, zorgen of spanningen te kampen hebt, je hoeft je er niet door te laten afremmen.

Auteurs

Jeffrey Brantley