Terugval en verleiding View larger

Terugval en verleiding

De kunst om afgevallen te blijven

Verkrijgbaar

Een praktisch werkboek dat stap voor stap afvallen, de moeilijke momenten daarbij en de verleidingen aanpakt. Wetenschappelijk onderbouwd, maar toegankelijk geschreven. Voor wie zelf aan de slag wil, maar ook voor wie anderen bij het afvallen begeleidt.

More details

23,00 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij SWP
Year 2015
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 150p.

More info

Iedereen die wel eens een paar kilo is afgevallen of daar mee bezig is, weet dat terugval en verleiding op de loer liggen. Afvallen is moeilijk, maar het allermoeilijkste is om afgevallen te blijven. Hoe zorg je dat de kilo’s er af blijven, in een wereld vol met verleidelijke etenswaar?

Terugval en verleiding is een praktisch werkboek dat stap voor stap afvallen, de moeilijke momenten daarbij en de verleidingen aanpakt. Deze methode is wetenschappelijk onderbouwd en maakt gebruik van theorieën en onderzoek op het gebied van psychologie, gewichtsmanagement en verandermanagement. Het is toegankelijk geschreven met uitleg, voorbeelden, verhalen en oefeningen.

In Terugval en verleiding wordt onder meer beschreven hoe je signalen van een naderende terugval in een vroeg stadium herkent en wat je ermee kunt doen. Wat moet je doen als het toch niet helemaal gelukt is? Hoe zorg je dat je het wél vol kunt houden? Doel is dat je je gewicht beter kunt managen en daardoor beter in je vel zit.

Terugval en verleiding is een boek voor mensen die zelf aan de slag willen, maar ook uitstekend te gebruiken door diëtisten, leefstijlcoaches en psychologen bij de begeleiding van hun cliënten.

Gerelateerde titels

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Ingrid Steenhuis


Van dezelfde auteur:

Wil Overtoom