Conversatieboek Turks View larger

Conversatieboek Turks

Verkrijgbaar

Vergroot je spreekvaardigheid met dialogen, luisteroefeningen, driloefeningen. Met twee cd's en een woordenlijst Turks-Nederlands.

More details

41,50 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij Coutinho
Year 2011, 5de druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 158p.
Extra met 2 cd's

More info

Het Conversatieboek Turks sluit aan bij de Basiscursus Turks en is bedoeld om de spreekvaardigheid te vergroten. Hiertoe zijn twee cd's bijgeleverd met de uitgesproken tekst van zestien dialogen. In het boek zijn deze uitgeschreven, vertaald en van een uitleg voorzien.

Daarnaast bevatten zowel de cd's als het boek de tekst van de luisteroefeningen uit de Basiscursus Turks, evenals een uitgebreide serie driloefeningen die gedaan kunnen worden om bepaalde grammaticale patronen onder de knie te krijgen. Verder is er nog een woordenlijst Turks-Nederlands opgenomen, die ongeveer de duizend meest frequente woorden van het Turks omvat.

Wie na de Basiscursus Turks en het Conversatieboek Turks verder wil leren kan gebruikmaken van de Standaardgrammatica Turks, het bijbehorende Oefenboek Turkse Grammatica en het Klein woordenboek Turks, alle van dezelfde auteur (de lijst vindt u onder het tabblad auteur).

Het Conversatieboek Turks is geschikt voor klassikaal onderwijs, maar kan ook zelfstandig worden gebruikt door cursisten en studenten die al een elementaire kennis van het Turks bezitten.

Auteurs