Taaltempo Spaans


Nederlands | 09-08-2011 |

9789046902844

Paperback / softback


€ 19,95

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro




Tekst achterflap

Ook na jaren studie blijken veel cursisten Spaans moeite te hebben met het geven van een vlotte en adequate reactie op een vraag of opmerking. Het blijft lastig om snel de juiste vorm te vinden van een werkwoord, bijvoeglijk naamwoord of persoonlijk voornaamwoord, en daardoor is de reactietijd vaak lang of het antwoord niet helemaal correct. De bestaande methodes geven te weinig oefenstof om deze vaardigheden te automatiseren. Bovendien ontwikkelen studenten op den duur vaak strategieën om moeilijke grammaticale vormen te omzeilen.

Met Taaltempo Spaans leren de cursisten om juist ook de moeilijkere grammatica te automatiseren en om in conversaties steeds sneller antwoorden en reacties te geven. Het niveau wordt geleidelijk opgevoerd. In de oefeningen wordt steeds een nieuw grammaticaal element toegevoegd, terwijl tegelijkertijd ook de elementen uit de voorgaande oefeningen worden herhaald.

Zowel bij zelfstudie als bij klassikaal onderwijs kan met deze methode snel een verrassend resultaat worden behaald. Er wordt thuis (hardop) getraind en zo kan het persoonlijke ritme geleidelijk worden versneld. Ieder leert in zijn eigen (taal)tempo!

Details

EAN :9789046902844
Auteur: 
Uitgever :Coutinho
Publicatie datum :  09-08-2011
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :222 mm
Breedte :142 mm
Dikte :13 mm
Gewicht :263 gr
Status : Bestelbaar