Taaltempo Nederlands View larger

Taaltempo Nederlands

Training van gespreksvaardigheid

Verkrijgbaar

Train je gespreksvaardigheid in het Nederlands. Het boek sluit aan bij de meest gangbare NT2-methodes en is geschikt voor klassikaal gebruik en zelfstudie

More details

17,50 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij Coutinho
Year 2011, 2de druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 180p.

More info

Bij het leren van een taal blijken veel cursisten ook na jaren studie nog moeite te hebben met de reactietijd: de tijd tussen vraag en antwoord. Met Taaltempo Nederlands leer je steeds sneller een antwoord te geven op vragen, waardoor je in korte tijd je gespreksvaardigheid kunt verbeteren. Je leest een vraag en formuleert dan een antwoord door de juiste grammaticale regels toe te passen. Vervolgens kun je het antwoord zelf controleren. Het geven van een goed antwoord wordt zo gaandeweg een automatisme. Je leert de grammaticale rijtjes los te laten en vervoegingen snel en correct toe te passen. Het niveau wordt geleidelijk opgevoerd van A1 naar B2, waarbij het voorafgaande steeds wordt herhaald.

Taaltempo Nederlands sluit aan bij de meest gangbare NT2-lesmethodes. Thuis kun je (hardop) trainen en je eigen ritme geleidelijk opvoeren: ieder leert in zijn eigen (taal)tempo! Bij het boek is een docentenhandleiding beschikbaar.

Het boek kan zowel klassikaal als voor zelfstudie gebruikt worden.

Auteurs

Pauline Kuiper-Jong