Daar komt de Boegieman View larger

Daar komt de Boegieman

Zevenentwintig nieuwe basisschoolliedjes uitgewerkt in zeven muzikale projecten

9789088501227

Verkrijgbaar

Een muzikale lessenserie voor het basisonderwijs. Een compleet kunstzinnig programma met veel tips, werkbladen, opdrachten en aanvullend materiaal op de website. Toegankelijk en meteen toepasbaar.

More details

42,00 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij SWP
Year 2012, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 190p.
Extra met cd

More info

De muzikale lessenseries uit Daar komt de Boegieman! bieden een schoolbreed aanbod van kunstzinnige oriëntatie. Alle liedseries werken toe naar een presenteerbaar eindproduct. Dat kan bijvoorbeeld een expositie zijn, een mini-musical, een videoclip of een dansuitvoering.

In het boek zijn de liedteksten en muzieknotatie met akkoordsymbolen opgenomen. Veel tips, werkbladen, buitenmuzikale thema's en opdrachten bieden ruimte voor ambitieuze en kleinschaliger uitwerkingen. In combinatie met het uitgebreide aanvullende materiaal op de website in de vorm van filmpjes, een 'Zing je slim'-diploma, sjablonen, kleurplaten etc, biedt De Boegieman een compleet kunstzinnig programma.

Boek, cd en website verbinden het vak muziek op een toegankelijke, direct toepasbare manier met een groot aantal kerndoelen.

Een inspirerend uitgangspunt voor basisschoolleerkrachten, PABO-studenten, muziekdocenten en anderen die met groepen kinderen en muziek werken.

De cd is ook apart verkrijgbaar.

Auteurs