Mindfulness oefenboek


Nederlands | 14-05-2014 |

9789057124044

Paperback / softback


€ 24,99

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro




Tekst achterflap

Het Mindfulness oefenboek biedt alle praktische hulp die je nodig hebt bij het beoefenen van mindfulness en leert je hoe je somberheid, gepieker en negatieve gedachten de baas kunt worden. Het staat boordevol aanwijzingen, tips, oefeningen en werkbladen. Het is beknopt en overzichtelijk, en biedt structuur, inzicht en mogelijkheden tot reflectie. Buitengewoon handig zijn de dialoogkaders die antwoord geven op veelgestelde vragen van mensen die het programma al hebben gevolgd.

John Teasdale, Mark Williams en Zindel Segal schreven eerder de bestseller Mindfulness en bevrijding van depressie. Zij ontwikkelden het wereldberoemde achtweekse programma voor mindfulness en cognitieve therapie dat helpt bij het overwinnen van angst, depressie en stress, en waarvan bewezen is dat het kan leiden tot positieve en blijvende veranderingen in je leven. Met dit boek kun je zelf met het programma aan de slag.

De werkbladen en de speciaal voor dit boek ingesproken geleide meditaties zijn te downloaden van www.nieuwezijds.nl.

'Dit boek is fantastisch. [...] Het is bijna alsof je in de cursusruimte zit [...] Dit boek is als een betrouwbare vriend, adviseur en gids.' - uit het voorwoord van Jon Kabat-Zinn

John Teasdale was tot zijn pensioen onderzoeker bij de Medical Research Council in Cambridge, Engeland, en geeft mindfulness-training.
Mark Williams is hoogleraar klinische psychologie aan de universiteit van Oxford.
Zindel Segal is hoogleraar psychiatrie aan de universiteit van Toronto.

Details

EAN :9789057124044
Auteur: 
Uitgever :Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
Publicatie datum :  14-05-2014
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :279 mm
Breedte :215 mm
Dikte :16 mm
Gewicht :652 gr
Status : Bestelbaar