Einstein en de kunst van... leidinggeven met diepgang View larger

Einstein en de kunst van... leidinggeven met diepgang

Over onderstromen in mens en organisatie

Verkrijgbaar

Dit boek wil leidinggevenden aanmoedigen te onderzoeken wat in hun organisatie en mensen onder de oppervlakte bruist en borrelt. Omdat het ontdekken van deze onderstromen je tot een rijkere en vrijere leidinggevende maakt.

More details

19,00 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij SWP
Year 2001
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 88p.

More info

Einstein
In de serie Einstein en de kunst van... staat Einstein voor nieuwsgierig, onderzoekend, aandachtig, moedig en persoonlijk. Hij is niet bang zich in onbekende werelden te begeven. Hij durft vanzelfsprekendheden los te laten, al is het maar tijdelijk. Zo kan hij openstaan voor wat zich aandient. Die houding is een uitnodiging voor leidinggevenden om te werken met wat er is in het hier en nu. En om vragen te stellen over wat onder de oppervlakte kan spelen.

Vragen onder de oppervlakte
Hoe ga ik om met de angsten in mijn organisatie? Waar hebben we het in onze organisatie liever niet over, terwijl het er wel is? Wat gebeurt er in de onderstroom als iemand niet de plaats krijgt die hij in het systeem verdient? Welke betekenis heeft de tafelschikking die we kiezen? Hoe komt het dat we steeds dezelfde afspraken maken, maar niet nakomen?
Met dit boek willen we leidinggevenden bemoedigen te onderzoeken wat onder de oppervlakte bruist en borrelt. Omdat het ontdekken van de onderstromen in mensen en organisaties je tot een rijkere en vrijere leidinggevende maakt. Het boek is een hulpmiddel om te leren leven met de onzekerheid en onoplosbaarheid die leidinggeven ook met zich mee brengt.

Auteurs

Van dezelfde auteur:

Marian Timmermans


Willem de Vos