Bahasa Indonesia


Nederlands | 29-10-2013 |

9789046903674

Paperback / softback


€ 22,50

  Voeg toe aan mijn winkelmandje
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf 24 euro




Tekst achterflap

Bahasa Indonesia is een methode Indonesisch voor volwassenen, waarin de mondelinge communicatie centraal staat. De cursisten leren Indonesisch spreken, lezen en schrijven aan de hand van dialogen, beeldmateriaal, liedjes en gevarieerde opdrachten. Er wordt gewerkt tot niveau A1/A2 (ERK).

Bahasa Indonesia bestaat uit een tekstboek, een werkboek en een website. Het werkboek sluit naadloos aan bij het tekstboek: met de oefeningen uit het werkboek kunnen de cursisten zelfstandig trainen wat ze in het tekstboek hebben geleerd. Het bevat dezelfde elf hoofdstukken. Aan het eind van elk hoofdstuk is een checklist opgenomen waarmee de cursisten kunnen nagaan in welke mate zij de aangeboden stof uit dat hoofdstuk beheersen. Achter in het werkboek worden de antwoorden van de oefeningen gegeven.

Op de bijbehorende website zijn de teksten, uitspraakoefeningen en liedjes uit het boek te beluisteren. Verder is er een verzameling digitale oefeningen te vinden en docenten kunnen er een docentenhandleiding aanvragen.

Rahman Syaifoel komt uit Indonesië en heeft in Bandung Indonesisch gestudeerd. Hij geeft cursussen Indonesisch op onder andere Instituut Clingendael en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Daarnaast geeft hij privélessen.

Details

EAN :9789046903674
Auteur: 
Uitgever :Coutinho
Publicatie datum :  29-10-2013
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :239 mm
Breedte :170 mm
Dikte :10 mm
Gewicht :226 gr
Status : Bestelbaar