Wat kun je doen als je te veel piekert View larger

Wat kun je doen als je te veel piekert

een help-oefenboek voor kinderen

9789085605560

Verkrijgbaar

Een help-oefenboek voor kinderen (en hun ouders) die kampen met angst en zorgen en hun leven opnieuw onder controle willen krijgen.

More details

19,50 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij Niño (imprint van SWP)
Year 2019, 8ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 80p.

More info

Kinderen die angstig zijn, worden gevangen gehouden door hun eigen zorgen. Ze doen veel moeite om angstige situaties te vermijden, en stellen dezelfde, op angst gebaseerde vragen steeds maar weer. En toch bezorgen de antwoorden hun nauwelijks een gevoel van opluchting. Wat kun je doen als je te veel piekert zal jou en je kind een nieuwe, meer succesvolle manier aanleren om met zorgen om te gaan. De technieken die in dit boek worden beschreven, zullen je kind helpen om weer controle te krijgen over zijn of haar leven.
Aan de hand van een duidelijk stappenplan, teken- en schrijfopdrachten ontwikkelen de kinderen vaardigheden om hun angst en bezorgdheid te verminderen.

Wat kun je doen als je te veel piekert verschijnt in een serie help-oefenboeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Doelgroep: ouders en kinderen met overzichtelijke problemen; therapeuten; kindercounselors en iedereen die professioneel met kinderen werkt.

Auteurs