Grammaire Plus View larger

Grammaire Plus

Praktische grammatica van het Frans

Verkrijgbaar

Nieuwe druk van deze leergrammatica waarmee studenten in een hoog tempo hun vaardigheden in de Franse taal kunnen uitbreiden. Met expliciete aandacht voor problemen waarmee precies Nederlandstaligen worstelen.

More details

62,95 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij Coutinho
Year 2012, 5de druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 423p.

More info

Met dit boek kunnen studenten in hoog tempo hun vaardigheid in de Franse taal uitbreiden. Grammaire Plus is een echte leergrammatica die expliciet rekening houdt met de problemen waarop juist Nederlandstaligen stuiten bij het leren van Frans. Het grote aantal voorbeelden en herhalingen maken de stof toegankelijk. Grammaire Plus bevat twee verschillende niveaus. De onderdelen met een hogere moeilijkheidsgraad zijn gemarkeerd, zodat de keuze bestaat om nog dieper in de stof te duiken.

Bij dit boek hoort een website met een interactief oefenprogramma. Dit programma sluit volledig aan op het boek en er kan zelfstandig mee worden gewerkt. Het programma voorziet in feedback op de gegeven antwoorden. Ook kan het goede antwoord of een korte uiteenzetting van de betreffende regel worden opgevraagd. Hiermee is Grammaire Plus een ideale grammatica voor zowel klassikaal onderwijs als zelfstudie.

Grammaire Plus is bestemd voor studenten Frans aan universiteiten, hbo's, vertaalopleidingen en taleninstituten en voor iedereen die zijn Frans wil opfrissen of perfectioneren.

Auteurs

Bep Vlugter


Petra Sleeman


Els Verheugd