Première étape tekstboek View larger

Première étape tekstboek

Frans voor beginners

Verkrijgbaar

Een communicatieve methode Frans voor volwassenen met de nadruk op mondelinge communicatie. Werkt naar niveau A1 van het Europees Referentiekader.

More details

37,95 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij Coutinho
Year 2009, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 216p.
Extra met cd

More info

Première étape is een communicatieve methode Frans voor volwassenen. De mondelinge communicatie staat centraal. De cursisten leren Frans spreken aan de hand van veel beeldmateriaal en gevarieerde opdrachten. Ook leren ze het lezen en schrijven van teksten die ze tegenkomen tijdens een verblijf in een Franstalig land.

Première étape bestaat uit een Tekstboek met audio-cd en een Oefenboek. Het Tekstboek bevat tien hoofdstukken. In ieder hoofdstuk staat een onderwerp centraal dat belangrijk is in het dagelijks leven in Frankrijk, zoals de familie, het eten en de vakantie. Elk onderwerp wordt van veel kanten belicht, waarbij ook situaties in andere Franstalige landen aan bod komen.
In de hoofdstukken wordt de grammatica die noodzakelijk is om een gesprek te leren voeren kort uitgelegd. Achter in het boek staat een uitgebreid grammaticaal overzicht en kunnen de cursisten woordenlijsten N-F en F-N raadplegen.
Er wordt gewerkt naar niveau A1 van het Europees Referentiekader. De cursisten kunnen hun vorderingen bijhouden in een portfolio.

Auteurs