Taaltempo Engels View larger

Taaltempo Engels

Training van spreekvaardigheid

Verkrijgbaar

Verbeter in korte tijd je spreekvaardigheid door automatismen aan te kweken. Geschikt voor cursussen Engels voor volwassenen en voor zelfstudie.

More details

27,95 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij Coutinho
Year 2011, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 240p.
Extra uitgebreid audiomateriaal online beschikbaar

More info

Veel Nederlanders denken redelijk Engels te kunnen spreken. In de praktijk blijkt dit echter vaak tegen te vallen. Het is niet niks om de kennis van woorden en grammatica vlot toe te passen en te schakelen tussen bijvoorbeeld enkelvoud en meervoud of heden, verleden en toekomst.

Met Taaltempo Engels kun je in korte tijd je gespreksvaardigheid sterk verbeteren. In het boek wordt gewerkt met vragen en antwoorden. Je leest of beluistert een vraag en formuleert dan een antwoord door de juiste grammaticale regels toe te passen, waarna je het antwoord kunt controleren in het boek en het audiomateriaal. Het geven van een goed antwoord wordt zo gaandeweg een automatisme. Je leert de grammaticale rijtjes los te laten en vervoegingen snel en correct toe te passen. Daarbij oefen je niet alleen de grammatica, maar ook je vocabulaire, uitspraak en intonatie. Het niveau wordt geleidelijk opgevoerd van A1 naar B2, waarbij het voorafgaande steeds wordt herhaald. Het uitgebreide audiomateriaal is beschikbaar via een website.

Het boek is geschikt voor gebruik in cursussen, maar ook voor zelfstudie.

Auteurs

Hilary A. Phillips