Bedrijfseconomie voor de collectieve sector View larger

Bedrijfseconomie voor de collectieve sector

Verkrijgbaar

Een studieboek over de toepassing van bedrijfeconomische methoden en technieken in de collectieve sector.

More details

34,95 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij Coutinho
Year 2008, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 272p.

More info

De financieel-economische bedrijfsvoering in de collectieve sector is de afgelopen decennia ingrijpend veranderd. Werden er vroeger nauwelijks overeenkomsten gesignaleerd tussen de collectieve sector en het bedrijfsleven, inmiddels vormt de bedrijfseconomische benadering een belangrijk gezichtspunt in de openbare financiën.

Bedrijfseconomie voor de collectieve sector is een studieboek over de toepassing van bedrijfseconomische methoden en technieken in de collectieve sector. Het boek verkent niet alleen de mogelijkheden maar ook de grenzen van die toepassing.

De voorloper van deze uitgave heeft zijn sporen in het onderwijs al verdiend. Ook voor wie zich 'in de praktijk' bezighoudt met de bedrijfsvoering in de collectieve sector is dit boek van dienst. Bij het boek hoort een uitgebreid digitaal werkboek met bij de leerstof behorende vragen, cases en uitwerkingen.

Nico Mol is als hoogleraar Bedrijfseconomie van de collectieve sector verbonden aan het Department of Finance & Accounting van de Universiteit Twente.

Auteurs

Nico Mol