Basiswoordenlijst Arabisch View larger

Basiswoordenlijst Arabisch

Verkrijgbaar

Geheel herziene en uitgebreide druk van dit handig naslagwerk, bestaande uit een Arabisch-Nederlands en een Nederlands-Arabisch deel van ieder om en nabij de zevenduizend woorden.

More details

27,95 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij Coutinho
Year 2009, 5de herziene druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 304p.

More info

Deze Basiswoordenlijst Arabisch bestaat uit een Arabisch-Nederlands en een Nederlands-Arabisch deel van ieder om en nabij de zevenduizend woorden. Alle woorden van de cursus Arabisch voor beginners zijn erin te vinden, maar ook veelvoorkomende begrippen uit het Nederlands met hun vertaling en ruim dertienhonderd Arabische werkwoorden. Achterin zijn tabellen met werkwoordsvervoegingen te vinden.
De woordenlijst is in de eerste plaats een handig naslagwerk voor Nederlandstaligen die Arabisch willen lezen en daarom zijn alle Arabische woorden gevocaliseerd. Maar het boek is ook geschikt voor Arabischtaligen die Nederlands leren.

In navolging van de cursusboeken Arabisch voor beginners is ook deze woordenlijst ingrijpend herzien. Het aantal lemmas is bijna verdubbeld: begrippen als updaten, deadline en waterproof zijn toegevoegd, en ook samengestelde woorden als pincode en kredietcrisis. Natuurlijk is ook de vormgeving vernieuwd.
Samen met de twee delen van Arabisch voor beginners vormt deze herziene woordenlijst weer een eigentijds en volledig cursuspakket voor het Arabisch, dat ook geschikt is voor zelfstudie.

Gerelateerde titels

Auteurs