Zoete kinderen eten geen suiker View larger

Zoete kinderen eten geen suiker

en andere opvoedfabeltjes die door de wetenschap zijn ontkracht

9789057124679

Verkrijgbaar

Dit boek ontkracht fabeltjes over zwangerschap en opvoeding aan de hand van de wetenschap. Het vertelt wat de uitkomsten zijn van studies, en wat je daar als ouders aan hebt.

More details

20,00 € tax incl.

Data sheet

Uitgeverij Nieuwezijds
Year 2016
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 248p.

More info

Over zwanger zijn bestaan veel hardnekkige mythes en doen veel bakerpraatjes de ronde. Ook als kersverse ouder krijg je van alle kanten ongevraagd advies over verzorging en opvoeding. En als al zoveel mensen iets beweren, zal het wel waar zijn? Of toch niet?

Van borstvoeding geven raak je je zwangerschapskilo’s extra snel kwijt ∙ Door de luiers van tegenwoordig worden kinderen later zindelijk ∙ Televisiekijken maakt kinderen lui, dik en dom ∙ Straf krijgen is niet goed voor kinderen ∙ Mozart luisteren tijdens je zwangerschap maakt je baby slimmer ∙ Een keizersnede is gemakkelijker voor de moeder en veiliger voor de baby.

In Zoete kinderen eten geen suiker ontkracht Ionica Smeets fabeltjes over zwangerschap en opvoeding aan de hand van de wetenschap. Ze vertelt wat de uitkomsten zijn van studies, en wat je daar als ouders aan hebt. Zodat je met een gerust hart zwanger naar de sauna kunt, je baby eenvoudig bloemkool leert eten, je je dreumes zijn speen nog niet hoeft af te nemen en je kleuter lekker vies kunt laten worden.

Met illustraties van Frank Landsbergen.

Auteurs