zelfhulp There are 21 products.

Showing 1 - 21 of 21 items
 • Glasl, van Lith, Weimar

  24,90 €
 • Gids voor mensen met bipolaire stoornis en voor wie met hen samenleeft
  De Hert, Thys, Magiels, Wyckaert

  Dit stripverhaal legt het ABC van de bipolaire stoornis uit (ook bekend als manisch-depressieve ziekte). Zowel geschikt voor mensen met een bipolaire stoornis als voor hun gezinsleden.

  12,50 €
 • In drie stappen leren genieten van werk en leven
  Roelands

  Een gestructureerd zelfhulpprogramma in drie stappen om je verstoorde stresshormoonbalans te herstellen en tips om een nieuwe burn-out te voorkomen. Ook interessant voor bedrijfsartsen, coaches en therapeuten. Vijfde druk!

  23,00 €
 • Dit boek wil inspireren, uitnodigen tot dialoog en aan het denken zetten, en leren hoe je regisseur blijft van voelen, denken en handelen, ook in moeilijke omstandigheden.

  21,00 €
 • Slimmer denken, effectiever handelen
  Nisbett

  Een heldere, praktische gids vol effectief denkgereedschap om thuis, op het werk, op school en in relaties vol vertrouwen beslissingen te nemen.

  22,95 €
 • PRH Vlaanderen

  In deze handleiding wordt de techniek van de analyse door middel van het uitschrijven van wat je gewaarwordt uitgelegd, samen met de theoretische begrippen en denkwijzen waarop ze steunt. Voor iedereen die belangstelling heeft voor persoonlijke groei.

  15,00 €
 • De kunst om afgevallen te blijven
  Steenhuis, Overtoom

  Een praktisch werkboek dat stap voor stap afvallen, de moeilijke momenten daarbij en de verleidingen aanpakt. Wetenschappelijk onderbouwd, maar toegankelijk geschreven. Voor wie zelf aan de slag wil, maar ook voor wie anderen bij het afvallen begeleidt.

  23,00 €
 • Nekpijn, hoofdpijn, rugpijn, whiplash, vermoeidheid, duizeligheid, spierreuma, hyperventilatie
  van Geloven

  Over SOLK, Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten en een echte uitweg ervoor, de psychosomatische therapie.

  17,00 €
 • Hoe aandacht en compassie je kunnen bevrijden van angst en paniek
  Brantley

  Dit praktische en toegankelijke boek is bedoeld voor iedereen die minder te lijden wil hebben onder angst, stress, piekeren, fobieën of paniek. Het biedt oefeningen voor meditatie, acceptatie, stressvermindering en ontspanning gebaseerd op mindfulness.

  20,00 €
 • Geef een positieve wending aan je gedachten
  Gaanderse

  The Work van Byron Katie uitgelegd in toegankelijke psychologie. Verlicht zijn, mindfulness, gedachten, onze hersenen: ontdek hoe het werkt. Voor iedereen die wil leren stress en negatieve gedachten te relativeren

  24,00 €
 • Het huidige moment én je leven herwinnen
  Kabat-Zinn

  Een klassieker over de essentie van mindfulnessmeditatie. Met vijf cruciale meditaties uit Kabat-Zinns wereldberoemde achtweekse mindfulnessprogramma.

  20,00 €
 • Verlos jezelf van destructieve gedachten en emoties
  Germer

  Leer met eenvoudige oefeningen en technieken je eigen onvolkomenheden te accepteren en meer aanwezig te zijn in het hier en nu. Sta gelukkiger en evenwichtiger in het leven.

  24,95 €
 • Negatieve gevoelens en gewoonten herkennen en veranderen
  van Genderen , Jacob, Seebauer

  Leer met schematherapie hoe patronen van gedrag, gedachten en gevoelens ontstaan en hoe je die kunt veranderen. Met veel voorbeelden en invuloefeningen.

  20,00 €
 • Zelfgids voor mensen met een psychose
  De Hert, Magiels, Thys

  Voor mensen die lijden aan een psychose wil dit boek een houvast zijn in tijden van verwarring of eenzaamheid. Met praktische tips en concrete informatie.

  16,00 €
 • De Roeck

  Een boek over levensprocessen die ons gezond of ziek maken, over kennis, gevoel, poëzie, inzicht, speelse creativiteit en verstandelijk begrijpen... om beter te leren verstaan wat er in jezelf en in je relaties aan de hand is, kortom, over Gestalt.

  19,00 €
Showing 1 - 21 of 21 items