tuin There are 10 products.

Showing 1 - 10 of 10 items
 • van Beek, Lucassen, Purmer

  9,98 € 19,95 € -50%
  Reduced price!
 • De marionet en de dictator
  Morelli

  Met geschiedkundige werken, krantenartikels en archiefstukken in de hand toont Morelli aan hoe generaal Franco Boudewijn en Fabiola in de watten legde, maar ook hoe ons toenmalige vorstenpaar tot het bittere einde met Franco bevriend bleef.

  10,00 € 20,00 € -50%
  Reduced price!
 • Chaves Nogales

  1936. Franquistische troepen omsingelen Madrid, de regering vlucht, maar de inwoners blijven zich drie jaar lang verzetten. Dit boek biedt een caleidoscopisch perspectief van deze bloedige bladzijde uit de Spaanse geschiedenis.

  11,25 € 22,50 € -50%
  Reduced price!
 • Van de Galliërs tot de Indignados
  Morelli

  Van boerenopstanden tot stakingen, van de Galliërs tot de andersglobalisten... 19 historici leggen die bladzijden uit onze geschiedenis bloot waarvan de officiële bronnen geen gewag maken. Een pantheon van onze vaderlandse onruststokers.

  12,45 € 24,90 € -50%
  Reduced price!
 • Danneels

  Het leven van het doodgewone gezin Vyncke in Vivenkapelle tijdens de oorlogsjaren, meegesleurd in de verpletterende logica waarmee oncontroleerbare gebeurtenissen zich voltrekken en ravages aanrichten.

  11,25 € 22,50 € -50%
  Reduced price!
 • Parenti

  Parenti schreef een vlammend J'accuse, met veel aandacht voor de politieke eneconomische verstandhouding tussen de hoogste religieuze en politieke kringen.

  9,75 € 19,50 € -50%
  Reduced price!
 • Het intrigerende verhaal van de sjiitische en soennitische rivaliteit
  Hazleton

  In dit levendige en verhalende boek verbindt Hazleton verleden en heden met elkaar en laat ze zien dat het grote schisma in de islam tussen sjiieten en soennieten de harten en geesten in het Midden-Oosten nog steeds bezighoudt.

  11,25 € 22,50 € -50%
  Reduced price!
 • Een reis langs de Amazone
  Reverte

  De helse rivier is een uitstekend boek dat op een erg boeiende en originele manier reisverhaal, literatuur, geschiedenis en culturele antropologie combineert. (El País)

  9,90 €
 • Boyd

  'Boyd bereikt het doel dat elk muziekboek wil bereiken: hij laat de lezers naar de muziek grijpen waarover hij schrijft.' - The Guardian

  9,90 €
 • Een financieel-economische geschiedenis
  Buelens

  Een vernieuwende en verfrissende wetenschappelijke studie over de koloniale periode in Congo. Een studie die de winstcijfers van de Belgische bedrijven in Congo in een totaalkader plaatst.

  9,90 €
Showing 1 - 10 of 10 items