basisonderwijs There are 117 products.

per page
Showing 101 - 117 of 117 items
 • Sociale vaardigheidstraining voor kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 van het basisonderwijs
  van Kordelaar, Schmidt

  Tweede herziene druk van de succesvolle socialevaardigheidstraining voor de basisschool waarin de integratie van de vaardigheden thuis en in de klas centraal staat. Nu met extra klassenlessen, doe-opdrachten en fysieke oefeningen.

  26,00 €
 • Basisboek voor het primair onderwijs
  Kayser

  Een basisboek over oplossingsgericht werken in het primair onderwijs met een introductie tot de principes, een overzicht van de verschillende technieken en de benodigde vaardigheden. Geschikt voor studenten en professionals.

  36,95 €
 • Handboek voor leerkrachten in het primair onderwijs
  van den Brand

  Dit boek geeft leerkrachten (in opleiding) inzicht in de manier waarop zijzelf en anderen communiceren, en in de wijze waarop communicatie kan worden veranderd of beïnvloed. Het bespreekt achtergronden, theorie en visie.

  44,50 €
 • Oriëntatie op de leefwerelden van kinderen
  Dieleman , de Beer

  Aan de hand van ervaringen, uitspraken en gedachten brengen de auteurs de leefwereld van kinderen in beeld. Interessant voor professionals in het basisonderwijs.

  25,00 €
 • Een didactische aanpak
  den Hollander

  Dit boek leert leerkrachten in primair en secundair onderwijs hoe ze hun leerlingen informatievaardig kunnen maken. Met aandacht voor de theoretische achtergronden en de praktische aanpak met het Suc6-model.

  19,50 €
 • 250 muziekactiviteiten voor kinderen van 0 tot 10 jaar
  Wiechers

  250 muziekactiviteiten om samen met kinderen op ontdekkingsreis te gaan in de wereld van de muziek. Ideaal voor kinderopvang en basisschool.

  38,00 €
 • Praktijkboek voor het basisonderwijs
  van den Nulft, Verhallen

  Een praktische aanpak voor intensieve woordenschatuitbreiding in het basisonderwijs. Met verschillende instrumenten en technieken om effectief woorden aan te leren en met woorden te oefenen in elke situatie, groep en vak. Geheel herziene 2de druk.

  25,95 €
 • Uitspraak en grammatica
  Oskam

  Een cursus waarmee studenten hun algemene kennis en vaardigheid van het Engels op peil kunnen brengen die nodig is om het vak in de basisschool te geven.

  24,50 €
 • Spreekvaardigheid
  Oskam

  Met deze uitgave en het uitspraak- en grammaticadeel verwerven pabostudenten de taalvaardigheid die zij nodig hebben bij het lesgeven in het basisonderwijs.

  16,50 €
 • een handleiding om te verdwalen
  Boudry , De Weerdt

  Dit boek (met dvd) is bedoeld voor iedereen die geboeid is door kinderen, als professional en ouder. Het wil het vuur in hen aanwakkeren met woord, beeld, muziek en dans.

  11,00 €
 • Cursus omgaan met emoties bij kinderen van 0 tot 8 jaar
  van Hasselt-Mooy

  Huilen, boos zijn, ruzie: gevoelens en gedragingen van kinderen waarmee opvoeders wel eens worstelen. Dit boek wil hen er meer inzicht in bieden en geeft concrete richtlijnen om ermee om te gaan. Met aandacht voor de gevoelens van de opvoeders zelf.

  20,00 €
 • Het gebruik van therapeutische verhalen
  Davis

  In veel situaties kunnen kinderen best een steuntje in de rug gebruiken. Op school is individueel aandacht geven niet altijd mogelijk, maar therapeutische verhalen in de groep vertellen wél. Dit boek biedt daarvoor een praktisch handvat.

  23,00 €
 • Ad Kappen in gesprek met Martine Delfos
  Delfos

  15,90 €
 • Geheugentraining voor kinderen vanaf 8 jaar
  van Kordelaar, Schmidt

  Op basis van bestudeerde literatuur en eigen ervaring geven de auteurs geheugenstrategieën die kinderen leren het geheugen zo optimaal mogelijk te benutten.

  17,00 €
Showing 101 - 117 of 117 items