EPO op Facebook EPO op Facebook

USSR. De fluwelen contrarevolutie
Ludo Martens

cover USSR. De fluwelen contrarevolutie

  Bookmark and Share

Meer boeken

"Dit boek is van groot belang. Het laat een realiteit zien doorheen het neoliberale, verbijsterende discours uit de Sovjetunie. Het breekt met de westerse mode-ideeŽn. Belangrijk om de huidige internationale situatie te begrijpen." - Jean-Philippe Peemans, professor economie, BelgiŽ.

"Ik deel in ruime mate de these van dit werk. Maar ik zou eerder van een versnelling in het proces spreken dan van een contrarevolutie." - Samir Amin, economist en publicist, Senegal.

"Een belangrijke bijdrage om bepaalde problemen in de revolutionaire beweging op te lossen, op een moment dat vele progressieven het noorden dreigen te verliezen." - Miguel De Estefano Pisani, professor internationaal recht, Cuba.

"Ik vocht in de Spaanse burgeroorlog als piloot na mijn opleiding in 1937 in de Sovjetunie. Hoe buitengewoon was toen het enthousiasme van het sovjetvolk! Vertaal dit boek alstublieft in het Spaans. Eindelijk durft iemand de stem verheffen tegen de vloed van idiote en conservatieve gedachten." - Juan Ramoneda Vilardaga, Spanje.

Colofon:

isbn: 9789064455490 · 1991 · paperback (12,5 x 20 cm) - 304 p. · prijs: € 2.50