The Mindful Leader Bekijk groter

The Mindful Leader

7 manieren om je leiderschap, je organisatie en je leven te verbeteren

9789462720886

Verkrijgbaar

In dit boek combineert Bunting op onderzoek gebaseerde mindfulness oefeningen met beproefd leiderschapsgedrag tot een praktisch model voor buitengewoon leiderschap.

Meer details

24,95 € incl. btw

Datasheet

colofonpaperback - 222p.
UitgeverijThema
Jaar van uitgave2017

Meer informatie

Je bewustzijn bepaalt je effectiviteit als leider. Hoe bewuster jij bent, hoe meer kracht, wijsheid en compassie je beschikbaar hebt voor je omgeving. En hoe inspirerender je bent voor de mensen aan wie je leiding geeft.

Mindfulness is de sleutel tot je bewustzijn. Een mindful leven stelt je in staat om je volledige potentieel te benutten en je team en je organisatie tot nieuwe hoogten te laten stijgen. Auteur Michael Bunting heeft door diepgaand onderzoek en vele interviews een bewezen aanpak ontwikkeld en beschreven. Zijn inzichten zullen je leiderschap, je organisatie en je leven ingrijpend verbeteren.

In zijn boek The Mindful Leader combineert Bunting op onderzoek gebaseerde mindfulness oefeningen met beproefd leiderschapsgedrag tot een praktisch model voor buitengewoon leiderschap. Ontdek hoe grote leiders wereldwijd mindful leiderschap beoefenen en leer om:

- je bewustzijn in het hier en nu te ontwikkelen;
- de regie in je leven te herpakken;
- op intelligente manier om te gaan met stress en complexiteit;
- je ontwikkel- en innovatievermogen een boost te geven;
- anderen te laten excelleren en betekenis toe te voegen aan hun leven.

In deze complexe tijd van diepgaande veranderingen geeft The Mindful Leader je helder inzicht om wijzere besluiten te nemen, anderen in hun kracht te zetten, om te inspireren en om echt een positieve bijdrage te leveren aan de wereld.

Auteurs

Michael Bunting

Michael Bunting is de oprichter van een adviesbureau op het gebied van leiderschap. Hij is co-auteur van Extraordinary Leadership in Australia and New Zealand en A Practical Guide to Mindful Meditation. Michael adviseert en geeft lezingen op het gebied van leiderschap, bevlogenheid, alignment, waarden en cultuur.