psychologie Er zijn 56 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 56 items
 • Methoden, casuïstiek en oefeningen
  Baas

  De verschillende vormen van stemmingsklachten per achterliggende problematiek uitgediept. Voor professionals in de gezondheidszorg en hulpverlening en voor mensen die aan het eigen herstel willen werken of een naaste daarbij willen ondersteunen.

  29,50 €
 • Stoornissen en belemmeringen (deel 2)
  Delfos

  Een uitgebreid overzicht van de verschillende stoornissen die gedurende de ontwikkeling van een kind kunnen optreden, de bronnen van een verstoorde ontwikkeling en de problematiek van diagnostiek, hulpverlening en speciaal onderwijs.

  35,65 €
 • omgaan met emoties op het werk: de Rationele Effectiviteits Training
  IJzermans , Dirkx

  Voor iedereen die spanning en stress op het werk wil verminderen. Praktische methode RET leert je omgaan met emoties op het werk.

  22,95 €
 • Praktijk en theorie van een ervaren loopbaanadviseur
  Spijkerman

  In dit handboek komen veel facetten, ingangen en werkvormen rond loopbaangesprekken aan de orde. Met veel aansprekende voorbeelden, geschreven vanuit de praktijk en met beschrijvingen van in te zetten werkvormen.

  19,95 €
 • Voor jonge kinderen met een ouder met psychische problemen
  Meijer

  Twee voorleesverhalen met indringende tekeningen maken duidelijk wat het voor jonge kinderen betekent te leven met een ouder met een psychisch probleem. Met tips en achtergrondinformatie voor hulpverleners en ouders.

  17,50 €
Toont 1 - 5 van de 56 items