specifieke lerarenopleiding Er zijn 28 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 28 items
 • Groepsdynamica bij kinderen en jongeren
  Luitjes , de Zeeuw-Jans

  Een uniek handboek over het werken met groepen kinderen en jongeren. Deel 1 vertaalt de theorie over groepsprocessen bij kinderen en jongeren naar de praktijk. Deel 2 behandelt drie grote thema’s: diversiteit, speciale groepen en begeleiding.

  41,50 €
 • Een denk- en werkwijze voor het basisonderwijs
  Djapo vzw

  Methodebundel met 40 lessen en meer dan 50 werkvormen. Je leert wat systeemdenken is en wat het met Educatie Duurzame Ontwikkeling (EDO) te maken heeft.

  24,50 €
 • Ouderschap, bedrijfsleven, sport, school, relaties
  Dweck

  De wereldberoemde psychologe Carol Dweck van Stanford University heeft, na tientallen jaren onderzoek naar prestatie en succes, een baanbrekend begrip ontdekt: de kracht van onze mindset.

  27,50 €
 • Orde en een veilig klimaat op school en in de klas
  Lokerse

  Concrete antwoorden en oplossingen op vragen rondom orde houden en agressie in en rondom de klas, inzicht in de achtergronden van agressief gedrag en een overzicht van werkvormen die curatief kunnen worden ingezet. Voor beginnende én ervaren leerkrachten.

  21,50 €
 • Henderson

  Met de achtergrondinformatie, heldere casussen, suggesties en aanbevelingen om te handelen voor ouders, leerkrachten en schoolleiding uit dit boek moet het mogelijk zijn dat meer mensen opstaan tegen pesten.

  17,90 €
Toont 1 - 5 van de 28 items