The Mindful Leader · 7 manieren om je leiderschap, je organisatie en je leven te verbeteren
Michael Bunting

cover The Mindful Leader

  Bookmark and Share

Meer boeken

  • HRM (leidinggeven)

Je bewustzijn bepaalt je effectiviteit als leider. Hoe bewuster jij bent, hoe meer kracht, wijsheid en compassie je beschikbaar hebt voor je omgeving. En hoe inspirerender je bent voor de mensen aan wie je leiding geeft.

Mindfulness is de sleutel tot je bewustzijn. Een mindful leven stelt je in staat om je volledige potentieel te benutten en je team en je organisatie tot nieuwe hoogten te laten stijgen. Auteur Michael Bunting heeft door diepgaand onderzoek en vele interviews een bewezen aanpak ontwikkeld en beschreven. Zijn inzichten zullen je leiderschap, je organisatie en je leven ingrijpend verbeteren.

In zijn boek The Mindful Leader combineert Bunting op onderzoek gebaseerde mindfulness oefeningen met beproefd leiderschapsgedrag tot een praktisch model voor buitengewoon leiderschap. Ontdek hoe grote leiders wereldwijd mindful leiderschap beoefenen en leer om:

- je bewustzijn in het hier en nu te ontwikkelen;
- de regie in je leven te herpakken;
- op intelligente manier om te gaan met stress en complexiteit;
- je ontwikkel- en innovatievermogen een boost te geven;
- anderen te laten excelleren en betekenis toe te voegen aan hun leven.

In deze complexe tijd van diepgaande veranderingen geeft The Mindful Leader je helder inzicht om wijzere besluiten te nemen, anderen in hun kracht te zetten, om te inspireren en om echt een positieve bijdrage te leveren aan de wereld.

Colofon:

isbn: 9789462720886 · 2017 · paperback - 222p. · prijs: € 24.95
uitgeverij: Thema